aquanobg

SOBRE NOSALTRES

Aquae, un santuari de serenitat i bellesa enmig de Torroella de Montgrí, al Baix Empordà, va néixer l’11 de març de 2005, concebut com un centre dedicat al culte de l’estètica, la salut i el benestar integral. En aquest espai, on l’elegància i la tranquil·litat es troben, cada visita es transforma en una experiència única i personalitzada. 

Aquae es converteix en el teu espai on cada detall esdevé una oda a la teva essència. En el nostre univers, tu no ets simplement un client; et transformes en un membre essencial de la nostra gran família, un explorador en la ruta cap a l’equilibri i la plenitud total. T’obrim les portes d’un món on cada instant celebra la teva singularitat, on el teu benestar no és només un objectiu, sinó la nostra passió i dedicació més profunda.

PROFESSIONALS

L’equip d’Aquae està format per professionals amb una àmplia experiència en diverses àrees de la salut i l’estètica. Els nostres valors de formació, responsabilitat i compromís són el fonament del nostre èxit.

“Ens dediquem a millorar la qualitat de vida dels nostres clients amb passió i dedicació.”

QUI SOM?

MISSIÓ I VALORS DE L'EMPRESA

A Aquae, la nostra missió és teixir un món de benestar i harmonia en la vida de cada client que travessa la nostra porta. Per aconseguir-ho, ens focalitzem a:

Crear un santuari de pau i tranquil·litat amb les nostres instal·lacions modernes i acollidores. No és només un espai, sinó un refugi on l’ànima pot trobar serenitat i el cos pot rejovenir.

Encoratjar un contacte profund i sincer amb els nostres clients a través del nostre equip de professionals. Cada expert d’Aquae no és només un professional en la seva disciplina, sinó també un guia empàtic en el teu viatge cap a la salut i el benestar.

Personalitzar cada servei amb una cura meticulosa, escoltant i entenent les necessitats de cada client. Cada tractament es converteix en una expressió d’art, adaptada a la teva història personal, al teu cos i a la teva energia.

Incorporar tecnologia d’avantguarda, no com a finalitat, sinó com a mitjà per obrir noves portes cap a tractaments més efectius i satisfactoris. La nostra tecnologia és una finestra a tractaments innovadors que parlen l’idioma del teu cos i la teva ànima.

“Entenem que la bellesa i el benestar són una simbiosi entre l’interior i l’exterior. La nostra missió és ser els custodis d’aquesta simbiosi, cuidant de tu en cada pas del teu viatge cap a una vida més plena i harmoniosa.”