aquanobg

TRACTAMENTS

La nostra selecció de tractaments facials i corporals combina tècniques tradicionals amb les últimes innovacions en cura de la pell. Des de la hidratació profunda fins a teràpies antiedat, cada tractament està dissenyat per revitalitzar i rejovenir.

Els nostres massatges són una invitació al relaxament i el benestar. Amb una varietat de tècniques, des dels massatges suecs fins als terapèutics, proporcionem una experiència de relaxació profunda que alleugereix tensió i millora la circulació.

Equipats amb la tecnologia més avançada en estètica, oferim tractaments no invasius que redefineixen i milloren la qualitat de la pell, el contorn corporal i el benestar general, garantint resultats visibles i duradors.

A Aquae, oferim una gamma de tractaments mèdics d’avantguarda, realitzats per professionals altament qualificats. Cada tractament és adaptat a les necessitats individuals per garantir resultats òptims i segurs.

La nostra oferta d’hidroteràpia utilitza el poder curatiu de l’aigua per relaxar, detoxificar i revigoritzar el cos i la ment. Des de banys d’hidromassatge fins a circuits d’aigües terapèutiques, cada experiència és un bàlsam per a l’ànima.

A Aquae, cuidem cada detall. Els nostres serveis de manicura i pedicura combinen tècniques expertes amb els millors productes per garantir unes mans i peus impecables, reflectint elegància i cura personal.

La micropigmentació a Aquae és una forma d’art. Utilitzem tècniques de precisió per millorar característiques facials com les celles, els llavis i la línia dels ulls, aportant bellesa i simetria amb resultats naturals i duradors.

Entenem que cada cos és únic. Els nostres experts en nutrició treballen de manera personalitzada, creant plans alimentaris ajustats a les necessitats i objectius de salut de cada client, promocionant un estil de vida saludable i equilibrat.