aquanobg

TRACTAMENTS CORPORALS

HIGIENE I EXFOLIACIÓ

STABILIZING ZONE

DESINTOXICA – RESTAURA – HIDRATA

90'

Tractament equilibrant per a zones amb imperfeccions.
Descobreix aquest tractament corporal que neteja, purifica i equilibra aquelles zones específiques on tendeixen a aparèixer imperfeccions, com l’esquena, el tors…

ORGANIC BODY SCRUB

EXFOLIA – DESINTOXICA – HIDRATA

90'

Extraordinària exfoliació corporal realitzada amb diferents tipus de sals.
Aquest tractament allisa espectacularment la superfície de la pell gràcies a agents exfoliants efectius. Un protocol que elimina les cèl·lules mortes per revelar una pell protegida, llisa i lluminosa.

SILUETA

BODY SLIM SECRET DETOX

DETOX – DRENANT – REDUCTOR

60'

Tractament corporal especialment dissenyat per a drenar, detoxificar i reduir el volum de la silueta.
Graciés a l’aplicació de l’embolcall d’aprimament de l’oli corporal anticel·lulític, al costat de la tècnica exclusiva scens wood therapy (maderoteràpia), s’aconsegueix remodelar la silueta, evitar la retenció de líquids i oferir grans resultats.

BODY SLIM SECRET FIRMING

REAFIRMANT – REMODELANT – NUTRITIU

60'

Tractament corporal dissenyat exclusivament per reafirmar intensament els teixits.
Contribuint a la tècnica de la scens wood therapy (maderoteràpia), aquest efectiu tractament permet remodelar la silueta alhora que millorar el to de la pell. Els actius reafirmants utilitzats durant el tractament com la taronja, la pastanaga i el gingebre, ajuden la pell a recuperar tota la seva elasticitat i fermesa.

BODY SLIM SECRET SCULPT

REDUCTOR – REMODELANT – NUTRITIU

60'

Tractament corporal especialment dissenyat per tractar les adipositats i el greix localitzat a les zones més rebels del cos.
Gràcies a la combinació de l’aplicació d’embolcalls a base d’Espirulina, Laminàries i Llims Marins al costat de l’oli anticel·lulític l’huile minceur i la tècnica exclusiva scens wood therapy(maderoteràpia), es redueix el teixit adipós localitzat i s’esculpeix la silueta.

T'interessa algun dels nostres tractaments?

Contacta amb nosaltres i t'informarem de tot