aquanobg

WELLNESS

WELLNESS

MASSATGE DESCONTRACTURANT ORGÀNIC
60'

Massatge amb manipulacions dirigides al tractament del dolor muscular i la relaxació.
Mitjançant maniobres digitals, amassaments, pressions i estiraments es treballen les tensions musculars i articulacions de tot el cos. Especialment indicat en contractures, dolor i cansament generalitzat.

MASSATGE AROMÀTIC ORGÀNIC
60'

Un massatge realitzat amb olis essencials en un ambient impregnat d’essències que us permetrà gaudir dels beneficis de l’Aromateràpia. Meravellosos aromes t’envoltaran mentre càlids olis llisquen per la teva pell. La ment s’aclarirà i el cos es trobarà totalment relaxat gràcies a les propietats antiestrès d’aquest massatge amb aromateràpia. Trià entre l’Aromateràpia Relax, Detox o Vitalitat.

MASSATGE YHI
60'

Experiència per al benestar del nostre cos, combinant un massatge muscular profund d’esquena i crani, amb l’objectiu d’eliminar qualsevol contractura que anem localitzant.

REFLEXOTERÀPIA PODAL
60'

Tècnica oriental destinada a equilibrar l’energia de l’organisme mitjançant el massatge en els peus, on es troben els punts reflexos que corresponen a cada zona del cos. Els efectes generals són estimular el sistema nerviós, circulatori i glandular influenciant el sistema de defensa de l’organisme.

MASSATGE LOMI-LOMI
60'

Massatge relaxant i envoltant que actua al mateix temps sobre diferents zones del cos, deixant-se portar per un balanceig rítmic. El seu objectiu és aconseguir l’harmonia total treballant tots els músculs i faciliten el pas de l’energia.

MASSATGE PERSONALITZAT
30/60/90'

Opció amb la qual pots realitzar una combinació d’aquells massatges que més t’agraden en una sola sessió.

FLORAL
90'

Tractament holístic ancestral dissenyat per facilitar l’harmonia i l’equilibri entre cos, ment i ànima a través d’un ritual de massatge i pindes herbals. Les pindes són uns saquets de tela, de teixit natural, que s’omplen d’herbes, espècies i plantés aromàtiques i s’utilitzen per efectuar el massatge. Les pindes s’escalfen al vapor i s’apliquen calentes sobre el cos permeten que les propietats curatives i calma’ns de les plantes siguin absorbides.

SUBLIME
90'

Sublime et cuida per dintre i per fora, combina teràpies manuals suaus i sensitives de diferents cultures. Consta de shiatsu facial, massatge cranial, massatge corporal i reflexoteràpia neurosedant.

SHIATSU
90'

Massatge en el qual es pressionen determinats punts i línies d’energia, combinats amb un estirament total del cos, aconseguint així, un efecte terapèutic que harmonitza les energies, donant una sensació de renovació. Alguns dels seus beneficis són els següents:
millora les articulacions, millora la flexibilitat, millora l’estat d’ànim…

RITUALS

WE-LIVING ORGANIC & MASSAGE
90'

Diamond well-living és un tractament corporal per gaudir, relaxar-se, sentir, connectar amb un mateix i transformar les emocions. És un regal per al teu cos i la teva ment, màgia que transforma la teva pell, combinant una barreja de textures, fragàncies, maniobres i sensacions. Un motiu per estimar el teu cos i dedicar-hi tota l’atenció que mereix. És una ocasió per experimentar l’autèntic poder del tacte, l’energia d’un massatge que canvia el teu estat d’ànim. El tractament és totalment personalitzat, pots triar l’olor que millor s’adapti al teu estat d’ànim, on trobaràs multitud d’opcions perquè cada massatge sigui una experiència diferent.

ORGANIC BODY SCRUB & MASSAGE
90'

Massatge personalitzat amb exfoliació per transformar la teva pell i el teu estat interior. Al nostre massatge a mida se li suma una deliciosa exfoliació amb cristalls de sal marina del mar mort i pols d’arròs. Perfecte per a renovar-te per dintre i aconseguir una pell absolutament tersa i llisa.

CITRUS BODY SCRUB & MASSAGE

REVITALITZ – REAFIRMA – ENERGITZA

90'

Inunda la teva pell d’energia cítrica amb aquest tractament a base d’emulsions amb una concentració elevadíssima de vitamina C que protegeix de la sequedat i l’envelliment prematur. La pell, intensament hidratada, es revela molt més llisa, vitalitzada i lluminosa.

T'interessa algun dels nostres tractaments?

Contacta amb nosaltres i t'informarem de tot